Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Vill du hänga med på testfiske i Kalmarsund? Här kommer ett erbjudande från fiskeguiden Dan Bjurshammar!

– Förutom att reka nya vatten med mig i makalöst fina och vackra skärgårds och sportfiskemiljöer så kommer du/ni att ha riktigt bra chans på fina gäddor och framförallt möjligheten att fånga 50+ Abborrar

– Jag har under en längre tid velat lära mig mer om fisket och miljöerna i och omkring Kalmarsund. Nu, efter ett antal möten och samtal med andra guider och sportfiskare som har en lång och gedigen erfarenhet och lokalkännedom av Kalmarsund så tänker jag genomföra ett antal testfisken därnere med början nu i höst!  Jag har ett stort antal med intressanta och riktigt bra spots som har levererat under många år! Då detta handlar om testfiske på för mig nya vatten så erbjuder jag  nu rabatterade “testfiskepriser” 1 490kr per person (då ingår fiskeguide, båt, bensin, all fiskeutrustning, flytoveraller/flytvästar, fika, lunch, dryck, försäkringar etc).

För att boka båten behöver ni vara minst tre fiskare per dag men helst fyra så kolla runt med kompisarna/kollegorna och skicka sedan intresseanmälan med vilka dagar ni vill ut och om ni är intresserad av boende.

Vill du ge dig själv störst chans på att fånga en 50-centimeters drömabborre? I så fall, passa på och häng med ner till Kalmarsund nu i oktober, november och December.

Jag kan ordna boende nära fiskeplatserna om du/ni vill fiska en eller flera dagar med övernattning.”

Följande datum är just nu bokningsbara:

OKT: 25-29 NOV: 1-10 samt 16-22

Först till kvarn och väl mött.

Maila eller ring din intresseanmälan

Vänligen
Dan Bjurshammar 

dan@fiskedan.se

070-2382800

Sportfiskeprylar

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera