Annons

 i Tävling

Den 22:e september gick första tävlingen i  årets upplaga av Gunki Streetfishing Tournament av stapeln i Jönköping.

Arrangören  , sportfiskebutiken Fiske Outdoor, hade valt ut Munksjön som tävlingsvatten , en sjö belägen i centrala Jönköping.

Munksjön är en liten sjö med ett gott bestånd av gädda och abborre . Det är ett populärt fiskevatten och flera av deltagarna kunde vittna om fina fångster bara dagarna innan tävlingen.

Dessvärre så drog ett lågtryck in precis lagom till tävlingen med ett temperaturfall på flera grader, regn och blåst. De tävlande trotsade vädrets makter med gott mod men fisket blev trögt . De få fiskar som fångades bestod av mindre gäddor och småabborre.

Vinnaren blev Zacharias Bendris  med nästan 1 meter fångst (man summerar längden på fiskarna som fångas).

Tvåa Martin Johansson med 520 mm och trea Erik Svensson med 430mm.

De 5 bästa resultaten vid varje deltävling bjuds in att deltaga i finalen i Göteborg utan att betala någon anmälningsavgift. Alla är dock välkomna att deltaga på alla deltävlingar, inklusive finalen den 23 november.

Det svåra fisket till trots så fick tävlingen fin uppskattning och lovord av deltagarna som alla  visade prov på god kamratskap och sportslighet . Även lokal media var på plats och visade sitt stöd för denna nya tävlingsform.

Väl mött till nästa deltävling i Trollhättan den 20:e oktober (Arrangör är Fiskeshopen  tel 0520-36115). För mer information om tävlingen samt regelverk hittar ni på:
www.splashfishing.com

//Splash International

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!