Annons

 i Eko/Miljö

Pressmeddelande

Känner du någon som engagerar sig extra mycket för miljön, och som inspirerar andra att leva lite grönare? Då behöver vi din hjälp. Nu utser nämligen Världsnaturfonden WWF Årets Miljöhjälte 2011 tillsammans med livsstilssajtenMinplanet. Det är andra året i rad som Årets Miljöhjälte utses.
 

– Vi på WWF vill gärna lyfta fram några av de goda idéer och krafter som finns i samhället. På så vis kan vi visa för andra att det är möjligt att agera för en mer hållbar värld i den egna närmiljön. Men vi är beroende av allmänhetens tips för att hitta hjältarna bakom dessa goda krafter, säger Barbara Evaeus, klimatkommunikatör på WWF.

Skicka in din nominering senast den 23 september, viawww.minplanet.se/aretsmiljohjalte.

De tio bästa tipsen lyfts fram på Minplanet så att allmänheten kan rösta fram en vinnare. Ytterligare en vinnare utses av en jury bestående av representanter från WWF, Minplanet och våra samarbetspartners TV4-gruppen, Trygg-Hansa och Kalmar kommun.

Vinnarna får diplom av HM Konungen vid WWFs höstmöte den 11 oktober.

Förra året kom det in 150 tips. Då utsåg vi med hjälp av en omröstning fyra miljöhjältar. Det var bland annat Christer Borg, för sitt engagemang i de norrländska älvarna, och Linus Källander, initiativtagare för kampanjen och numera tankesmedjan Dyrare mat, Nu! (www.dyraremat.nu)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!