Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Att meta är att leva är boken som omfattar mina 30 år som metare. Den passar alla som någon gång har hållit i ett metspö och tålmodigt stirrat på ett flöte. Och det är många! Tänk tillbaka på något mete som du varit med om och du kommer garanterat att längta tillbaka.

Att jag blev metare är nog inte så konstigt men för mig, och många andra i vårt land har metet varit inkörsporten till en fascination för vatten och natur. Många som idag jobbar med vatten och fiskevård har haft metet som startpunkt.

Jag påstår att boken är ganska ovanlig, det finns inte så många liknande böcker i Sverige. Vem är målgruppen? De som läst boken säger att den kan tilltala många grupper, både nybörjare och specialister. Några har sagt att kvinnor kan roas av boken då den handlar mer om känslor kring att meta än specialtackel och vikter på fiskar (även om detta utlovas också…).

I och med att boken är klar tar jag ett nytt steg i mitt liv och startar ett eget företag. Jag kommer på olika sätt hjälpa till med utveckling av natur, fiske och vatten. Ibland är det lätt att fokusera på allt som borde göras för att komma till rätta med miljöutmaningarna men det är viktigt att också belysa att det görs mycket bra därute. Många vatten mår bättre idag än för 50 år sedan.

Boken, som är på 103 sidor, innehåller spännande fisketurer och massor av tips som du kan översätta till ditt egna fiske. Boken kostar 318 kr (inklusive frakt och moms) och beställs via:

C-J Natur, Carl-Johan Månsson, cjnatur@gmail.com, info finns på hemsidan
www.cjnatur.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera