Annons

 i Mässor

Väldigt många barn och ungdomar drömmer om att fiska, men alla kommer inte ut till vattnet. Sportfiskarna berättar om alla möjligheter som finns, även för de som inte har fiskeintresserade föräldrar.

Oscar Trowald på Sportfiskarna är ansvarig för barn- och ungdomsfisket och har med sig ungdomsambassadören Elise på stora scenen, där de berättar om hur man kan fiska både på skoltid och på fritid.

Klassdraget är ett spännande projekt där en skolklass kan få en hel uppsättning av metspön samt en instruktör från Sportfiskarna med sig på en fiskeutflykt. Spöna får eleverna dessutom behålla! 

När sedan sommarlovet kommer finns många olika fiskeläger  och fiskeskolor i regi av Sportfiskarna och andra samarbetspartners. Dessutom drar Rapala Cup igång när skolan slutar. Det är en arttävling för barn och ungdom upp till 16 år. Fiska upp en fisk, ta en bild och skicka in på nätet! Tävlingen går ut på att samla så många arter som möjligt. Storleken spelar ingen roll!

Barn, ungdomar och vuxna! Lyssna på Oscar och Elise varje dag på mässans stora scen. Fredag kl. 12.30, lördag kl. 10.30 och söndag kl. 11.30. 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera