Annons

 i Blogg 2013

Hej alla fiskevänner! Jag vill rekomendera min gode vän och fiskekamrat John Kärki, eldsjäl som trots sin ringa ålder på 24 jordsnurr är en av de mest rutinerade öringjägarna i Sthlmsregionen. Han kan stoltsera med flera stora öringar som kan få sitt eget personbästa att likna ett öringsmolt. Men det är just berättelserna i bloggen som sticker ut. Det varvat med fakta gör att jag vill nominera silvret.blogspot.se   

Vi får följa med på Johns flugäventyr, från storöring i norr till brutala drillningar med skärgårdskrokodiler, men hans hjärta dunkar extra för havsöring i stockholsskärgård. Med sina alldeles säregna och ibland extrema teorier blandar han allt mellan öringgodis till fångstrapporter på ett sätt som trollbinder många läsare i sin blogg.   

De många och otroligt vackra bilder som följer varje inlägg, gör bloggen levande. Ibland vaknar man ur drömmen och inser att du sitter på jobbet och inte längs med en kuststräcka bland tångruskor, märlor och spigg. 

Med sitt enastående självförtroende som smittar av sig likt influensan kan man inte göra något annat än att ge sig an Johns berättelser, och förhoppningvis också kunna själv få smaka på detta långbord av läckra godsaker.    

Mvh Erik Johansson

http://silvret.blogspot.se/

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera