Annons

 i Blogg 2013

Motivering. Att jag försöker skriva och fotografera på ett informativt, intressant och fint sätt med mycket bredd, humor och känsla om ämnen som berör mig inom sportfisket.

Jag uppdaterar ofta, minst ett par gånger per vecka, vilket jag hoppas gör att mina läsare vill fortsätta kommer tillbaka om och om igen. Skriver om allt från spinn och flugfiske efter gädda och havsöring vid Roslagskusten till flugfiske efter harr och öring i Jämtland.
Ger tips om fiskemetoder, sökande efter fisken och beten, men också hur vi bör bete oss ute vid våra vatten.

Jag blandar och ger, högt och lågt, och försöker att skriva på ett målande sätt, vilket jag hoppas skall ge både den vana fiskaren men också den nyblivna eller kommande sportfiskare en god lässtund vid datorn. Har ett starkt engagemang för vår miljö, speciellt då i och kring våra vatten, hav och sjö samt älv, vilket jag följaktligen också skriver en del om.

Håller min blogg ganska avskalad och enkel, fri från pop-up;er och annat för att läsaren snabbt och enkelt skall finna det som faller honom eller henne i smaken. Helt enkelt, nedtecknade och fotograferade upplevelser i och kring den bästa hobbyn man kan ha, sportfisket.
 
 
Med Vänliga Hälsningar
Patrik Bergqvist
 
Rospiggen Fiske

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera