Annons

 i Blogg 2013

Motivering. Det finns många fantastiska fiskebloggar där ute, men en sticker ut på många sätt och passar perfekt in på kriterierna i tävlingen.

Den blogg jag talar om är http://www.fisheco.se/blogg/sussissymfoni/ mer känd som Sussis Symfoni. Denna blogg som uppdateras mer eller mindre dagligen är outstanding, här finns massor av spännande information om diverse äventyr som bloggerskan Sussi Stridh är ute på men också mycket mer.

Sussi är en fenomenal fotograf som fångar själen i naturen på ett sätt som få andra lyckas med. Hon har humor och skriver på ett roligt och fantasieggande sätt. Sussi som är aktiv inom Fjällorna belyser ofta tjejer inom fiskevärlden och funderar öppet kring allt från sportfiskemässor, miljöproblem, flugbindning, utfiskning, C&R och sportfiskemetoder. Även om flugfiske ligger henne närmast så skriver hon med värme i hjärtat om andra fiskemetoder som att meta abborre med föräldrarna, pimpelfiske eller vertikalfiske efter gös. Många har hittat hennes blogg och kommentarerna haglar, mest positiva. Det bästa är att Sussi snabbt svarar öppet på kommentarerna och ibland blir diskussionerna långa!

Jag själv följer många bra bloggar och häpnas över alla duktiga skribenter som finns bakom fiskespöna i vårt land. Men som sagt sticker Sussi ut i mängden.

Skitfiske!

/Hans Lindqwist

http://www.fisheco.se/blogg/sussissymfoni/

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera