Annons

 i Mässor, Notiser

Båtmässan Allt för sjön 2022 ställer in! Allt för sjön 2022 som var planerad att genomföras den 12-20 mars ställs in. Anledningen till beslutet är de nya restriktionerna till följd av den ökade smittspridningen av Covid-19.

Båtbranschen är en av de branscher som fått ett stort uppsving under pandemin och intresset för båtliv och vattennära upplevelser har vuxit. Men med de rådande restriktioner som gäller samt med krav på minst 10 kvm per person är det inte möjligt att genomföra en mässa i den storlek som Allt för sjön är.

– Vi har idag tagit det tråkiga beslutet att ställa in Allt för sjön. Ett oerhört trist besked till alla som älskar båtlivet, men med de begränsningar som större event har idag kan vi inte skapa den mässa utställare och besökare vill ha. Vi hade verkligen sett fram emot att välkomna alla till årets efterlängtade båtmässa. Det är också vår förhoppning att 2022 blir året då branschen får igång sina leveranser, så att vi med full gemensam kraft skapar en attraktiv och fullmatad Allt för sjön 2023, säger Hanse Thorslund, projektledare Allt för sjön.

Nästa Allt för sjön på Stockholmsmässan planeras till mars 2023.

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera