Annons

 i Press/Reklam

Alumacraft har gjort det igen, en ny sportfiskemaskin för att möta fiskeproffsens krav på tillförlitlighet, användarvänlighet, kvalité och prestanda.

Med ett helt nyutvecklat skrov som mäter 17,5 fot med det patenterade 2XB Bow system, en nydesignad innovativ akterspegel uppbyggt helt i aluminium för att ge mer styrka och samtidigt en lägre vikt. Det längre skrovet med den kombinerade utprovade designen och bredden från brodern Competitor, gör denna maskin till ett nöje att köra. Den extra längden ger inte bara mer utrymme och förvaring, det ger också fiskaren ett mer lättplanande skrov med bättre prestanda både hastighetsmässigt och när man tittar på bränsleekonomi. Båten är uppbyggd av det speciella 5052 marinaluminiumet för att hålla länge. Bottendelen är uppbyggt utan skarvar, allt under vattenytan är i ett stycke kallvalsat aluminium, denna är i sin tur extraförstärkt med en innerdel av aluminium för att ge dubbelt skydd samt en tystare och stabilare gång i vattnet, proffsen kallar det för ”THE ALUMACRAFT RIDE”

Alumacraft Voyageur är utrustad med de senaste tillbehören på marknaden och i samarbete med alla underleverantörer har man förbättrat en redan beprövad design för att ge fiskaren det lilla extra. Nyheter som bör nämnas är en helt ny designad styrpulpet, ny förvaring i golv, nya dubbla låsbara spöförråd för spön upp till 8 fot, kylfack, ny timerstyrd livewell med fjärrmanövrerad dränering, skenmonteringsystem på relingen för spöhållare och kapell.

Alumacraft Voyageur finns i färgerna Vit/Silver, Svart/Silver, Röd/Silver, Blå/Silver i en helt ny design för 2014. Väljer du till Limited Editionpaketet ger det dig extra färgkombinationer.

”Plot your course” inför 2014 och byt upp dig till en Alumacraft Voyageur 175 du också.

Specifikationer:

Sport:            Cs:           Tiller:
Längd: 5,4m Längd: 5,4m Längd: 5,4m
Bredd: 2,21m Bredd: 2,21m Bredd: 2,21m
Vikt: 485kg Vikt: 458kg Vikt: 415kg
Rek motor: 60-125hk Rek motor: 60-125hk Rek motor: 50-75hk
Max Pers: 6 pers Max pers: 6 pers Max pers: 6 pers
Utrustning:
Vinylgolv/Matta eller cockpit vinyl
Livewell med syrepump, timer samt belysning
Demonterbara navigationsljus
Dubbla låsbara spöförråd 8 fot
Stuvfack i golv, för och akter (sport under pulpet samt handskfack)
Förvaring under kast däck fram och bak
Snurrbara Premium fiskestolar med pedistaler, förarstor fullt justerbar i höjd och längd
2XB Hull system, Sprayrails

WestGear AB
tobias@westgear.se
www.westgear.se

+46(0)760020661

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera