Annons

 i Spinn

Ibland hittar man beten som man bara måste testa. Jag såg en produktvideo på Youtube med reklam för betena Dahlberg Diver Frog och River2sea Wopper Plopper. Det ena är en dykgroda för att fiska på grunt vatten och det andra är ett ploppande ytbete.

Jag har sällan skrattat så mycket som när jag testade dessa. Båda betena kommer från en relativt nya leverantör på marknaden som heter Outdoor Edge. Om jag börjar med grodan den finns i två storlekar 17 och 28 gram grodorna är vasskyddade med ett plast skydd och det ingår ett par extra ben i köpet. Wopper Plopper kommer i 77 och 38 gram och 10 olika färger.

Grodan kan du få att dyka i vattnet eller simma straxt under ytan, gången är grym det ser verkligen ut som en groda om man trixar och jerkar den. Dom stora grodorna skulle jag rekommendera att köra mot gädda på grunt vatten eller bara för att retas med gäddorna, dom mindre kommer jag att fortsätta att testa mot abborre och öring. Tänk dig att kasta en groda mot öring i fjällen, det måste bara testas.

Wopper Plopper går på ytan och åstadkommer ett ploppande ljud. Sjukt roligt. Dessutom kan dom nog vara effektivt på efterleksfiske eller mot ytjagande abborre eller asp. Rekommenderas som annorlunda och roliga beten eller som present till fiskaren som har allt. Båda betena är inköpta hos Stockholm Fiske & Fritid.

//Bobo +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera