Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Vi är jätteglada att kunna berätta att BIOS AB har valt att investera delar av sin marknadsföring hos FishEco, Fiskesnack.com och MagazineFishEco. Här kommer kort information om BIOS.

BIOS startade sin verksamhet 1993 och har idag snart 20 år senare, förmånen att få representera några av de finaste och mest kända varumärkena inom sportfiske och uteliv. Att kunna tillhandahålla funktionell kvalitetsutrustning är viktigt för oss, och något som vi vill kunna känna oss stolta över.

Vi tillbringar själva så mycket tid vi kan ute i naturen och vet att utrustningen många gånger kan vara skillnaden mellan en fantastisk upplevelse och en besvikelse.

För framtiden hoppas vi kunna fortsätta utveckla vårat företag så att även morgondagens friluftsmänniskor kan maximera sina upplevelser och ladda sina batterier.
I den stressade tillvaro som många av oss lever i tror vi att sportfiske och uteliv kan bidra till ett ökat välbefinnande men även förståelse för att vi alla måste göra vad vi kan för att bevara vår unika natur.

Genom att noggrant vara med och utveckla produkter anpassade för vår marknad kan vi förhoppningsvis ge andra en mer meningsfull fritid.

Per Westerlund, VD

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera