Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Pinewood har sedan tidigare valt att inte sänka sina priser under Black Friday, och inte heller under Black Week kommer de att göra det. I stället vill team Pinewood bidra till något som känns bra i hjärtat. I stället för att sänka vill företaget skänka.

Pinewood kommer oavkortat skänka vinsten från alla köp via deras svenska e-handelsförsäljning fr.o.m. måndag 21 nov t.o.m. söndag 27 nov till den livsviktiga cancerforskningen. Helgens insamling blir en fortsättning av initiativet #pinewoodmotcancer.

Statistiken talar sitt klara språk. En av tre människor får cancer. Men alla drabbas. Ett cancerbesked kastar omkull tillvaron både för den som drabbas och dess anhöriga. Team Pinewood är inget undantag från statistiken, även de har drabbats hårt av cancerns framfart. Flera i teamet har kämpat och kämpar mot sjukdomen, både med egen cancerdiagnos men även som nära anhörig. Därför ligger det Pinewood väldigt nära hjärtat att göra en insats i kampen mot cancer.

– Forskningen måste fortsätta framåt. Barn och barnbarn ska inte behöva oroa sig för cancerbesked, säger Glenn Rydén, lageravdelningen Pinewood.

– Om vi hjälps åt kan någon få mer tid tillsammans med sin pappa än vad jag fick, säger Susanne Heydl, kundtjänstavdelningen Pinewood.

Läs mer om Pinewoods engagemang och deras bidrag till att driva den livsviktiga cancerforskningen framåt på deras hemsida www.pinewood.eu.

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som sedan 1996 brinner för ett aktivt friluftsliv. Företaget skapar kläder och utrustning inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport, och finns representerade i både Sverige och i Europa. Varje söm i varje plagg är designad med erfarenhet, kunskap och omtanke, i Värnamo. Med sina rötter och liv i skogen är Pinewood djupt medvetna om det ansvar ett globalt klädmärke har för klimatet och hållbarhet är således en viktig fråga. Med Pinewood ska du varje dag känna dig trygg, fri, bekväm och inspirerad i naturen – oavsett årstid och väder.

Pinewood

Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera