Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Vid tolvslaget i natt startar Black Weekend på EL-GE Sportfiske. Det innebär mängder av erbjudanden och galet låga priser på massor av aktuella varor. Så passa på att fynda nu! Här hittar du erbjudanden på stora delar ur deras sortiment från varumärken som Abu Garcia, Guideline, Daiwa, Shimano, Westin, Rio m.m.

Dom har ingen specifik kategori för Black Weekend så navigera dig därför runt som vanligt på hemsidan för att hitta alla heta erbjudanden.

Tidigare år har Black Weekend i EL-GE Sportfiskes fysiska butik på Backaplan varit under fredag till söndag men under rådande virustider har man förlängt rean med en dag för att minska trängsel och smittspridning. Black Weekend i EL-GE Sportfiskes fysiska butik kommer därför att starta redan imorgon, torsdag 26/11 klockan 10.00.

EL-GE erbjuder även via deras webbshop att man som fraktalternativ kan välja Hämta i butik vilket är ett bra alternativ för att minska trängseln i butiken. Då får man ett SMS när ens order är färdig att hämtas ut. Läs mer här

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!