Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Onsdag till lördag 11-14/5 är det fiskemässa på Blixt sport i Umeå. De största och mest välkända märken som finns på marknaden idag är närvarande.

På mässan har vi NICKLAUS BAUER, ALBIN SHARGI, RICKARD JONSSON, MICKE KARLSSON & HÅKAN LUNDGREN mfl. För 18:e året öppnar Blixt Sport sina portar för sin Fiskemässa. 2016 är året då vi kan presentera rekordmånga grossister som visar sina varumärken. De finns där för att bemöta era frågor och funderingar på olika sorts fiske!

Vi har de traditionella märkena inom spinn/haspelfiske som ABU, SHIMANO, DAIWA, OKUMA mfl men inte minst uppstickaren iFISH från BIOS! Inom flugfiske är det kunniga lax, öring och gäddfiskare som kan visa er produkter som hjälper dig till ett lyckat fiske! Varumärken som HARDY, ORVIS & POOL 12 är representerade. Butiken är välfylld med kläder och annan utrustning som krävs för en dag vid sjön eller strömmande vatten.

Säljare från ACLIMA, PINEWOOD, VISION, VIKING & GRISPORT mfl hjälper dig att hitta den produkt du behöver för en härlig fisketur eller utflykt i naturen. På mässan har vi även elektronik från HUMMINBIRD, MINN KOTA, GARMIN & LOWRANCE.

Besök oss på Kungsgatan 94 i Umeå 11-14/5 www.blixtsport.se Onsdag-Fredag 10:00-18:00 Lördag 10:00-14:00

VÄLKOMMEN

Ps, du har väl inte missat senaste numret av +MagazineFishEco

Läs på dator eller tele här -> +MagazineFishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!