Annons

 i Vertikalfiske

Jag har testat ett nytt sortiment jiggar från Outdoor Edge. I sortimentet finns flera stycken jiggar som är riktigt intressanta för vertikal- och dropshot fiske.

Dessutom ligger dom bra i pris. Under testet av jiggarna har jag flera gånger uppmärksammat att dom här jiggarna har ovanligt bra kvalitét på gummit. Det känns som att dom håller för fler fiskar och de spricker inte lika ofta som många andra jiggar gör. Dock ska man vara uppmärksam att dom, som de flesta jiggar idag, färgar av sig om man lägger dom mot varandra. Färgsortimentet är mycket stort. Dessutom finns det flera jiggar som har markerade stjärtar i tex röd och gult, något som känns som att det skulle locka lite extra.

En mycket intressant sak är att det finns självlysande jiggar i DOA sortimentet vilket verkligen borde kunna locka extra på gösen. Om jag fick önska något skulle det vara att det fanns större storlekar till DOA jiggarna och det samma gäller Fat Shaden.

Doftmedel Bio Edge och Mega Strike

Bio Edge är ett doftmedel som jag gillade extra mycket. Speciellt den modellen som kommer som stift, enkelt att applicera och man slipper kladd på fingrar. Bara att använda precis som ett Lypsyl.

Stiften sitter kvar länge på jiggarna – något som man bör ha i åtanke om man inte vill ha en låda som luktar i flera olika lukter. Dessutom finns det även som olja och för sött och salt vatten.

Godis till gösen bör vara elrista kräfta och nors lukt 8 Dofter för söttvatten och 8 för saltvatten

Rek Pris 99 sek

Mega Strike kommer på tub och har funnits på marknaden ett tag. Den riktar sig till gädda och gös.

125 gram

Rek pris 119 sek

Fat Shad 10 cm lång doftsatt och 9 färger

Lite bredare om magen och för storleken en stor paddel. Paddlande wobblande gång, syns bra för att vara ett så litet bete.

Rek pris 15 kr styck.

DOA Jerkbaits 14 och 10 cm 40 olika färger.

Traditionellt ”wipstick” bete. Dessa fungerar lika bra till vertikal/dropp shot.

Rek pris 12 kr st.

DOA Shadtails 8 cm

Paddlande gång, bra potential till abborre.

Rek pris 10 kr st.

Så, detta var bara del 1 av flera. Kommer mer snart från Outdoor Edge.

//Bobbo +FishEco 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera