Annons

 i Spinn

Ny serie jiggar från Berkley, serien som kommer i både natur och godis fluofärger. Tre olika varianter finns att välaj mellan hos din handlare.

Färgerna är annorlunda mot vad man är van vid kan jämföras med sådan där barnlera, alltså färgerna är lite huller om buller speciellt dom som är åt det skrikiga hållet. Blev riktigt positivt överaskad när jag såg dom, som godis, man vill tugga på dom. 🙂

Flex Grub

Precis vad det låter om, en grubb med raster på fungerade bra till abborre ( små 2-3 tum) använde även den största som tail på tail-bete fungerade klockrent. Finns i 2-3-4 tum.

Flex Rib Shad

En mindre mellan jigg finns i 2,5-4,5 tum. Mycket livlig i vattnet snudd på hysterisk. Långsmal med paddel. Provade även att vertikala 3,5 och 4,5 till gös vilket resulterade i fisk på 1,5-3 kg under testet.

Flex Slim Shad

Fiskade överlägset bäst speciellt för gädda finns i 5-6-7 tum. Gäddorna gillade 5 och 6 tummaren på sommarfisket. Jiggen både slänger med paddeln och vaggar skönt, gillar gången skarpt. Sju tummaren ska jag hårdtesta på höst fisket, den är ”stor” på rätt sätt.

Rekommenderar 6-7 tum om du ska fiska till hösten. På vårt testfiske gick färgen ”Smelt” eller ”smet” som vi döpte den till åt först, riktigt bra natur färg.

Rekommenderas. Jag gillar Skarpt och dom fiskar bra.

Läs mer här -> Napp & Nytt

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera