Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Tony Forsberg från Johannishus i Blekinge har utsetts till ny förbundsdirektör för Sveriges Fiskevattenägareförbund. Han tillträder tjänsten efter den avgående förbundsdirektören Thomas Lennartsson som kommer att jobba kvar på förbundet som projektansvarig för bland annat fiskerätt.se fram till sin pension 2024.

– Det känns jätteinspirerande att få leda och att fortsätta utveckla ett så väl fungerande och väl skött förbund som Sveriges Fiskevattenägareförbund. Förbundet ligger långt fram i många frågor som är strategiskt viktiga för landets fiskerättsägare, och har dessutom ett starkt och förtroendeingivande varumärke i “branschen”. Och med den växande naturturismtrenden som vi har idag i landet, så ser jag stora möjligheter till att fortsätta att utveckla våra enskilda fiskevatten och därmed skapa större lönsamhet för er som äger och förvaltar enskilda fiskevatten. Något som jag hoppas att jag kan bistå med genom mina erfarenheter, säger Tony Forsberg.

Tony arbetar idag hos landets största fiskevattenägare, Sveaskog, som chef för ett av världens mest kända sportfiskedestinationer – Mörrums Kronolaxfiske. Förutom det så har Tony arbetet i ledande befattningar såväl civilt som inom Försvarsmakten och sitter i riksförbundets styrelse på skogsindustriernas mandat.

– Jag är glad över att vi lyckats rekrytera Tony till nu förbundsdirektör. Han har en bred erfarenhet av att driva ett sportfiskevatten, och där arbeta med allt från att driva utvecklingen av fiskedestinationen till att arbeta med hållbarhet och återställningar för att skapa ett levande vatten över tid, säger Mats Halling, ordförande i förbundsstyrelsen.

Tony Forsberg är 56 år och han tillträder sin nya tjänst 15 juni. Läs mer på Sveriges Fiskevattenägareförbund

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera