Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Buda på en fantastisk dag med Håkan Fransson och Jonas Milton! Nu startar Livlinan 2023! Massor med auktioner till förmån för barncancerfonden och i samarbete med Tradera! Ni känner väl alla igen den här dynamiska duon vid det här laget? De arbetar numera på varsitt håll, men fiskar och tävlar ihop så fort tillfälle ges.

Nu har du chansen att utmana dessa duktiga sportfiskare på en ”Perch Battle” tillsammans med en vän, alltså totalt 2 personer. Några förkunskaper i abborrfiske behövs ej. Fiskedagen blir under sommaren på ett kalasbra abborrvatten som Jonas och Håkan bestämmer.

Ni kommer alla fiska från samma båt med samma beten och med samma förutsättningar. Har man inte fiskeutrustning för abborre så finns det att låna. Jonas sätter ihop varsitt magiskt betespaket från CWC till deltagarna. Detta får såklart behållas efter fiskedagen. OM deltagarna lyckas spöa Jonas och Håkan så vinner man en lite kaxig pokal med en fin inskription. Skulle man däremot förlora så får man också en pokal, men då med en lite mindre skrytsam inskription.

Var med och buda på en oförglömlig dag med mycket humor, samt passa på att suga åt er av kunskapen dessa herrar besitter. Lunch, fiskeutrustning och flytväst ingår. Resa till och från fiskeplatsen ingår inte. Tid och plats beslutas enligt överenskommelse efter avslutad auktion.

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera