Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Där satt den, nu har Livlinan 2022 passerat 200 000 kr med råge i insamlade medel till Barncancerfonden! Det är alla ers förtjänst, ni som budar och ni som bjuder! Fantastiskt roligt!

Sen finns det såklart nya auktioner. Även i år har vi med Martin Falklind och Emilie Björkman i Livlinan! De båda programledarna för Fiskeliv på SVT. Så, buda på vad som garanterat blir en fantastiskt trevlig fiskedag för två personer med Martin Falklind och Emilie Björkman.

Fler fina beten finns såklart också att buda på, SCL Knucklehead Ghost är en tail som garanterat lurar stora gäddor, eller vad sägs om en pärlad Svartzonker mcHybrid med custom tail från Friskytts beten!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2022! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

 

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera