Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Buda på unik Amabassadeur Guld Rulle! Vi tackar Abu Garcia för att dom ännu en gång letat djupt i sina gömmor för att hitta ett spännande och unikt bidrag till Livlinan! Samtidigt får vi glädjas åt i skrivande stund hela 240 000 kr insamlade till Barncancerfonden!

Får vi presentera en unik Ambassadeur 6500 Rocket CDL – byggd i endast ett exemplar för Livlinan 2022. Denna raritet till rulle har en riktigt snygg färgsättning med röd vev, stjärnhjul och spole, samt guldpläterade detaljer. Ett samlarobjekt om något!

Mer beten såklart! Får vi presentera Alen som står bakom Sea Trout Dragen och bidrar i årets Livlinan-auktioner med att vinnaren av auktionen får välja fyra stycken av Alens drag. Otroligt snygga beten!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2022! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!
Du vet väl att du kan läsa alla fiskenyheter gratis på appen FishBrain Ladda ner Fishbrain här 

Sportfiskeprylar

 

 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera