Annons

 i Press/Reklam

Carl Sterner har blivit utsedd till Shimanos nya försäljningschef inom segmentet fiske i Norden (Norge, Island, Sverige, Finland och Danmark). Carl Sterner, som tillträder posten den 1 juni, kommer att implementera Shimanos nya marknadsstrategi och fortsätta bygga Shimanos starka varumärke och organisation i Norden.

– Jag är glad och hedrad över att få leda försäljningsteamet i Norden, eftersom varumärket Shimano är känt för sina kvalitetsprodukter och innovativa lösningar. Genom att själva hantera distributionen kan vi bättre utnyttja vår produktportfölj och erbjuda ett sortiment som passar en ännu bredare grupp av fiskeintresserade i Norden. Det känns också inspirerande att vi har många nya produkter under utveckling som passar in i en föränderlig återförsäljarbransch, säger Carl Sterner.

Återförsäljarbranschen är en bransch som Carl Sterner är välbekant med i sin nuvarande roll som försäljningschef för bland annat fiskesegmentet på XXL Sport och Vildmark i Sverige.

Sterners första uppgift är att bygga upp ett försäljningsteam samt etablera starka relationer med branschen.

– Vår prioritering är att bygga starka relationer med återförsäljarledet. På så sätt säkerställer vi att slutanvändarna inte bara får de kvalitetsprodukter de efterfrågar och förtjänar, utan också den personliga service de förväntar sig. Jag kommer från Dalarna och har vuxit upp med ett starkt fiskeintresse. Att få arbeta med en produkt som också är min passion, känns enormt inspirerande. Det är också den typen av drivkraft som kommer att vara viktig i kommande rekryteringsprocess av vårt blivande Shimano Nordic Sales Team. Jag är taggad och ser verkligen fram mot denna utmaning, säger Carl Sterner.

Andrew Cowan, VD för Shimano Nordic, är också mycket positiv till att fiskesegmentet nu tar plats i verksamheten:

– Jag ser verkligen fram mot att utveckla vår affärsverksamhet i dessa prövande tider och samtidigt få sprida passionen och ”Shimanokänslan” bland våra konsumenter och återförsäljare. Samtidigt vill jag tacka vår tidigare partner Normark som har förvaltat vårt varumärke de senaste åren. Ett stort tack riktas också till fiskeambassadörerna, som har spelat en viktig roll för oss.

Shimano Nordic kommer att börja försäljning av Shimanos fiskeprodukter den 1 oktober 2020. Rekryteringen av det nya försäljningsteamet kommer att påbörjas under april 2020.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!