Annons

 i Press/Reklam

Vi söker dig som är kreativ och har kunskap inom foto/film med känsla för färg och form. Är du dessutom en fena på sociala medier så kan det här vara jobbet för dig.

Arbetsbeskrivning. I rollen som social media manager kommer du att få stort ansvar och inflytande över Catch With Care AB’s sociala medier och digitala kanaler. Du kommer bland annat att:

Skapa innehåll i form av filmer, bilder och artiklar som vi kan använda i våra digitala kanaler.

Ansvara för kampanjer i våra sociala medier, Youtube, Instagram och Facebook etc. Se till att hålla underhålla och uppdaterad vår hemsida med bild och diverse produktbeskrivningar.

Kvalifikationer och egenskaper. Du måste vara självgående. Du älskar digitala trender och allt som händer online! Du är duktig på att skriva och att engagera din målgrupp.

Du behärskar programvarorna i Adobe Creative Suite (Premier, Photohop, Illustrator och InDesign). Ditt arbetssätt präglas av stort eget ansvar i kombination med nära samarbete med kollegor. Då detta är en relativt ny tjänst hos oss kommer du ha stora möjligheter att själv forma rollen.

Anställningsvillkor. Heltid, Tillsvidare med 6 mån provanställning

Ansökan. Fullständigt CV, portfolio samt referenser är ett krav vid ansökan av denna tjänst. Intervjuer sker löpande. Ansök snarast via mail till: andreas@cwcab.com

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera