Annons

 i Mete

Swedish Carp Challenge kommer gå av stapeln den femte juni till den åttonde jun i Sämsjön, alltså 5/6 – 8/6 – 2014. Tävlingen startar med en trevlig grillmiddag – Birger-style som vanligt – och får se om vi får till några lekar i år! 

Platsen blir sämsjön och samma tid å samma platser ungefär så borde det bli lika bra som förra året . Om deltagandet blir tillräckligt stort så kommer förstaplatsen bli en biljett till att få delta i World carp classic 2013. dvs minst 15 lag som oxså är minmum för att vi ska köra tävlingen !

Nytt är att Sponsorena får förtur med var sitt lag och endast sponsorer får vara med och tävla under företags namn !

Med andra ord kommer SCC att bli en kvaltävling till WORLD CARP CLASSIC iår igen ! Givetvis får vinnar­laget också med sig det fina vandringspriset, varupriser samt att present kort kommer delas ut i vanlig ordning. För att förbättra chanserna kommer alla swim att förmäskas!

Om vi blir fullt dvs 30 lag kommer pris bordet att se ut nått i den här stilen sedan hoppas vi på få in fler sponsorer = fler priser !

Första pris : WCC start avgiften !

Andra pris : 5000:- cash !

Tredje pris : 3000 :- present kort !

Anmäl ditt lag:

Sätt in 1500 kronor per lag på Svenska karpklubbens plusgiro 133 59 44-3 Skriv på talongen eller i meddelanderutan; SCC, lagnamn och namn på minst ena lagmedlemmen (obligatoriskt). När du gjort det maila styrelsen@svenskakarpklubben.com och anger lagnamn och minst en lagmedlem.

Minst en lagmedlem måste dessutom vara medlem i Svenskakarpklubben då tävlingen starar !

För fler detaljer och regler se klubbtidningen och hemsidan! Det kan ta några dagar innan Er anmälan syns på hemsidan. Men dagen då inbetalningen gjorts ger Ert lag en plats i kön! 

Håll hemsidan under uppsikt och se om ditt lag har fått plats samt se vilka dina konkurrenter blir. www.svenskakarpklubben.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera