Annons

 i Tävling

Den tredje deltävlingen gick av stapeln i lördags i Nora där Sporting från Örebro var värdbutik. Norasjön visade sig redan från början sin bästa sida när startskottet gick av och 24st deltagande lag satte av i jakten på att ta hem segern i tävlingen!

Spännande tävling som under dagen levererade flertalet abborrar runt kilo strecket med en fin 46cm lång randig krigare som dagens längsta. I början fångades en hel del fisk upp som resulterade att flera lag kunde vara med och mäta sig i med varandra under dagen, för att senare mattas av ju längre dagen gick. Länge så var det Team Renzstein som låg i topp under dagen. Men ett sent taktiskt drag från G2 Fishing/Stockholmsfiske under tävlingens sista 30minuter skulle visa sig vara avgörande, där de sprang om och tog hem hela tävlingen! Totallängden för vinnarlaget skulle visa sig hamna på den fina siffran 199cm fördelat på de 5st längsta abborrarna.

Än så länge så bibehåller Team Ismo Zandy/Böjda spön, Scandica/Högvarv totalledningen i touren med 47 poäng. Kommer det att räcka eller lyckas några andra lag utmana dem under den sista deltävlingen?

Den sista deltävlingen och finalen i första upplagan av Gunki Perch Tournament 2018 – Swedish edition, hålls den 29/9 i Skokloster med Stockholmsfiske som värdbutik. Så missa nu inte chansen att vara med och delta där ni och ert team kan bli korade till Sveriges bästa abborreteam!

Robin’s abborre: 44 cm och tog en Gigan 50 Gold Perch
Ludwig’s abborre: 42 cm, grymt jobbat till er båda och stort tack till alla som deltog!! Läs mer här och följ tävlingen

//Splash International Gunki

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera