Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Karikko gör Sverigesatsning! Det finska vobblermärket Karikko, känt för sina många tävlingsvinster i hemlandet Finland gör nu en satsning i Sverige då man tillsammans med erfarna trollingfiskaren och sportfiskeskribenten Jonathan Jansson Wollsten valt ut en kollektion som ska passa det svenska fisket och vad svenskakunder efterfrågar.

Jonathan berättar:

– Idén föddes då jag var förtjust i vobblerna men hade svårt att få tag i Karikko här på hemmaplan då de ofta var slut i lager hos de få svenska butiker som säljer. Om jag har det problemet så har även alla andra svenska sportfiskare det och så kan vi inte ha det, Karikko fiskar för bra för det. Nu kommer vi satsa på att marknadsföra och i ett urval av butiker lagerhålla storlekarna 13, 15 och 18 cm i den kollektion av färger som vi tror passar Sverige extra bra samtidigt som den nyfikne kunden fortfarande kan beställa direkt från Finland där nästan oändligt antal färger och modeller finns, samt givetvis Suomen Uistins övriga sortiment. Planen är att översätta hemsidan till svenska inom kort.

– Den intresserade kan kika och handla på hemsidan redan nu och givetvis be sin favoritbutik höra av sig så ska vi se till att de finns på hyllan därdu handlar. För nyheter se till att följa “Karikko Sverige” på sociala medier.

Suomen Uistin

Suomen Uistin är en finsk workshop för betesbyggande grundad av Jarmo Rapala år 2006. Vi på Suomen Uistin uppskattar och värdesätter traditionellt hantverk i betesbyggandet. Våra produkter är de finaste finska betena, skapade individuellt av vårt professionella team. Vårt urval av beten inkluderar några av de mest klassiska finska mästerverken såväl som moderna designer.

Vår kollektion innehåller märkena Karikko, LGH, JAN, E.V.Trutta, Turus Ukko och Ukko Jerk som alla är populära och välkända av finska fiskare. Våra märken tillverkas åt fiskare som förstår värdet samt fördelen av ett noggrant hantverk och hur det lockar fisken att hugga. Den tid som krävs i ett dussintals olika tillverkningssteg för att tillverka ett enda bete garanterar att våra beten aldrig kommer att bli masstillverkade utan förblir ett hantverk.

“We don’t want to make everything for everyone. The basic principle of our business is that we make as good lures as a fisherman can make for another fisherman.” – Jarmo Rapala

Införsäljning & marknadsföring

Karikko representeras och marknadsförs i Sverige av Jonathan Jansson Wollsten sedan hösten 2021. Trollingfiskare sedan barnsben, utbildad på SportfiskeAkademin och sportfiskeskribent sedan 2011. Karikko marknadsförs via sociala medier under “Karikko Sverige”.

www.suomenuistin.fi

Jonathan Jansson Wollsten
karikkosverige@gmail.com

0763 111 794

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera