Annons

 i Press/Reklam

Missa inte höstens stora händelse med ett riktigt starkt startfält och massor av supererbjudanden fredagen den 26 Oktober mellan 18-22.

Anmälan är obligatorisk då det finns ett begränsat antal platser. Tobias Fränstam en av Sveriges allra bästa gäddfiskare och deltagare i Pike Fight 2018 kommer att hålla ett föredrag om allt man behöver veta för att lyckas med sitt gäddfiske.

Robert Robbo Jonsson som driver NyttFiske på bland annat Youtube och som också är regerande mästare ihop med Tobias av Perch Fight 2018.

Hasse Schönfeldt från Abu Garcia kommer att vara i butiken och visa alla produktnyheter, är även en mycket duktig gäddfiskare och det Hasse inte vet om Abu;s sortiment är inte värt att veta!

Anders Riling från RAM MOUNTS kommer visa upp hela deras sortiment under kvällen. RAM har allt som behövs för att ha ordning och reda i båten.

Sedan kommer vi ha en demopool för att testa beten, vi kommer även ha auktion på superheta prylar samt ett lotteri. Under hela kvällen kommer det vara kanonpriser som bara gäller då och vi bjuder givetvis på mat och dryck.

Anmäl er till oss snarast möjligt då det är ett begränsat antal platser, detta kan göras genom att komma in i butiken, ringa oss, mejla eller skicka ett meddelande via messenger.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!