Annons

interfiske-daiwa-p
 i Tävling

DM tävlingen på Sämsjön är avgjord. Vi kan konstatera att gäddfisket och suget efter tävlingar är glödhett just nu.30 lag anmälde sig på bara några dagar vilket var maxtaket för tävlingen.

Vi har fått mängder med mail och samtal angående att få anmäla sig eller stå på reservlistan, så vi hade säkerligen kunnat ha upp mot 90 lag.Tävlingsmorgonen började med en nästintill spegelblank sjö, vilket inte är helt optimalt för gäddfiskare, fram på dagen började det blåsa upp lite och då började det ramla in fiskrapporter, tyvärr så slutade det blåsa lika fort som det började.

När klockan slog 1600 och tävlingen avslutades så kom regnet och åskan.Fisket kan sammanfattas som ganska trögt. Totalt 34 godkända fiskar över 60 cm registrerades och längsta gäddan som mättes in var 115 cm!
Det vinnande laget Blev Team Bronko med Kapten Niklas Gustavsson som fick ihop 288 cm fördelat på 3 fiskar, dom fick även längsta gäddan.

På andra plats kom Team Serenity med Kristien Rohr som Kapten! Dom fick ihop 251 cm totalt.
Tredje platsen knep Kenneth Wiström med hans kompanjoner i Team Steken som för andra året i rad lyckas kvala in till SM i Gädda dessutom ska dom tävla i SM I Abborre i år. En riktigt stark bedrift, laget lyckades få ihop 229 cm.

Förutom Pokaler, medaljer och guldbiljett så bestod prisbordet av massa fina prylar från ABU Garcia, Berkeley fishing,  Wollmars fiske- jakt och fritid, Vildland och sportfiskarna.

Nu laddar vi om inför våran Gösanatt som arrangeras i Juni, och ett Abborre DM I oktober innan årets största tävling Sm I Gädda ska arrangeras i Oktober.

Mvh Andreas Tafjord och Mattias Lundberg Ulricehamns fritidsfiskare 

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!