Annons

 i Mete

Vår mycket trogna läsare och följare av våra livesändningar, Skinnet Axelsson har en tid varit på jakt efter en abborre över den magiska gränsen två kilo. Vårens satsning var glasklar och nu kommer rapporten vi har väntat på, Skinnets tvåkilos är ett faktum! Vi på +FishEco gratulerar naturligtvist och tackar för denna rapport…

Jag och 2 kompisar bestämde oss en sen kväll att vi skulle fiske lite abborre och gädda. Klockan ringde tidigt dagen därpå och med ögonen halvöppna så packade jag ihop ett par quiverspön med tillbehör.

Väl framme så bestämde vi oss för att rigga upp sakerna på en plats men timmarna gick och de hände ingenting.. Kompisen sa att vi skiter i detta och åker hem för de blir ingen fisk idag, men jag hade en känsla som sa antingen får vi ingen fisk eller får vi en riktigt bra fisk. Efter en lång förflyttning med båten så riggade vi upp sakerna igen, och de gick inte mer än 5 min så satt första abborren för mig så nu hade vi hittat dom. Jag krokade av den för att sätta dit en ny löja och kasta ut fort igen. Kompisarna metade gädda men de var riktigt trögt på den fronten, däremot jag plockade gäddor på abborremetet.

Efter lite fika i magen så fick man ny energi och abborrarna likaså, de small på rejält och de gick bara tungt utan några stötar så jag misstänkte att de kunde vara gädda. När fisken kom närmare båten så var de lögn i fan att få upp den till ytan, den borrade sig neråt och gjorde en rusning i sidled. Jag sa till kompisarna att de måste vara en gäddsnipa, men när kompisen skriker från fören att: Det Är en Monster Abborre!!!!! fram med håven.. . Kompisen i aktern kunde håva fisken efter ett par rusningar, jag förstod att det var en riktigt fin borre men när jag tog upp den ur håven och höll den i nävarna, det var verkligen ett monster!

Jag har lagt X antal timmar på borre sista tiden för jag ville verkligen ha en abborre över 2kg och nu var den fångad, fisken var i topp kondis, 2250g och 51cm Ett rejält kliv upp från mitt gamla pb på 1720g.

Nu är målet satt igen för jag tycker de blir roligare att fiska om man har mål. Målet är att ta en 2kg+ innan året är slut samt att komma topp 3 i tävling jag är med i på pikewallis.
Ps de är inte sista gången ni ser mig med en abborre!

//Sebastian +FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!