Annons

 i Mässor

Under 3 dagar i helgen gick årets Sportfiskemässa av stapeln på Elmia i Jönköping. Drömfiske Jämtland Härjedalen har marknadsfört områdets attraktiva fiskevatten i gemensam monter. 

– Vi vann priset för bästa upplevelsemonter, säger Mårten Wikner på JHT. Motiveringen från juryn löd: En monter som speglar destinationens själ med alla sinnen. Med varm och tillmötesgående personal, var det fullt i montern hela tiden. Känslan av att vilja åka dit infann sig direkt.

– Motiveringen stämmer väldigt bra, det har varit ett härligt team i montern, personer som spridit glädje, kunskap och bra information om fisket till besökarna. Vi har haft tävlingar och bjudit på smaker från regionen vilket har varit uppskattat. fortsätter Mårten.

Fiskesatsningen på Sportfiskemässanär ett samarbete mellan många olika aktörer. På mässan i år fanns Jämtland Härjedalen Turism, Destination Vemdalen, Turistkompaniet, Frostviken/Jorm, Storsjö Fiskekamp, Fjällguide, Långåfisket. Samt Strömsunds-, Bergs-, Krokoms och Härjedalens kommun.

Montern har varit välbesökt och mässan har slagit nya rekord igen med 14810 besökare.

 


 

Jämtland Härjedalen Turism (JHT) ekonomisk förening bildades 1995 och är den professionella och affärsmässiga samverkansplattformen för utvecklingen av regionens besöksnäring och företräder länets besöksnäring i nationella och internationella sammanhang. JHT är en branschorganisation som samverkar med länets destinationer och turistföretag, med företrädare för offentlig sektor, intresseorganisationer m fl. I föreningens styrelse finns företrädare för länets besöksnäring samt representanter för Regionförbundet Jämtlands län. 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera