Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser, Spinn

Dörmgädda över 130 cm för Simon Jansson! Stort grattis Simon Jansson! Vilken fin SuperSizegädda! Fångad på en Westin Bullteez! 

– Efter 6 h spinnfiskande i regnet med endast några mindre fiskar landade, knäppte det till i linan och mothugget satt, kände bara en tyngd och såg linan gå i sidan. Kände på mig att det var något stort som satt på andra sidan men ville inte nämna något om håv förräns jag såg en glimt av fisken. Några meter ner ser jag något ljust glimra till och sedan försvinner den, rakt ner och nu börjar rullen jobba på riktigt. Spöböj och 3-4 linrusningar innan håven sänks ner i vattnet och jag får se vad som ligger i håven.

Det största huvudet på en fisk jag någonsin sätt. Hade som i år mål att fånga en på 120cm + men vågade inte riktigt hoppas på att denna levde upp till detta. 115+ sa vi att det måttet håller den ju lätt i alla fall. Krokar av och lyfter upp fisken som aldrig vill ta slut. Lägger huvudet mot måttbrädan och kompisen som håller i stjärtfenan frågar “är den mot kanten?” Ja svarar jag samtidigt som han säger “VET DU HUR LÅNG DEN HÄR ÄR?” 131 cm säger han samtidigt som jag kollar bak mot fiskens stjärtfena och ser att knappt måttbrädan räcker till. En fisk jag aldrig trodde att jag skulle få bevittna med mina egna ögon håller jag nu i, medans vi tar några snabba bilder för att sedan väga och släppa tillbaka. Obeskrivlig känsla! Läs mer här!

Måtten galna 131 cm och 10900 gram! Återigen, stort grattis Simon å super well done!

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av FishEco (@fisheco)

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera