Annons

 i Notiser

Vid Mörrums Kronolaxfiske finns något för alla. Förutom den fiskeförvaltning, fiskevård och forskning som bedrivs kan vi erbjuda restaurang, boende och konferensmöjligheter, tillbehörsbutik, utställning om laxfiskets historia, akvarium, studiebesök – allt mitt i fiskeparadiset.  

Mörrums Kronolaxfiske arbetar för en långsiktig och hållbar laxstam. Vi ska vara centrum för forskning, utbildning och fiskevård i världsklass. Vi ska även vara ledande vad gäller affärsutveckling, service, infrastruktur och lärande för både sportfiskare och andra besökare. Mörrums Kronolaxfiske är en del av Sveaskog och levererar hållbara naturupplevelser vid Sveriges vackraste fiskevatten.

Om tjänsten

Som fiskevårdsarbetare har du ett mångsidigt och varierat arbete, där produkten och kunden är i fokus. I tjänsten ingår ansvar för kommunikation, både på webb och i sociala medier. Du kommer även att arbeta med guidningar och visningar vid besök, vilket innebär många kontakter med våra gäster.

Du arbetar affärsmässigt och självständigt inom ramen för arbetsuppgifterna och trivs med att skapa långsiktiga affärsrelationer där kunden känner oss som en trygg, pålitlig och seriös leverantör. 

Dina arbetsuppgifter

  • Förekommande fiskevårdsarbete
  • Guidning och kursverksamhet
  • Kommunikation med fokus på försäljning 

Din bakgrund och drivkraft

Du har en relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskaper. I rollen behöver du både ha drivkraften att kunna arbeta självständigt och den sociala kompetensen att arbeta i lag. Är du dessutom en strukturerad och driven person som är intresserad av människor och service, så ser vi extra mycket fram emot din ansökan. B-körkort är ett krav. 

Välkommen med din ansökan!

Har du den drivkraft vi söker? Sök i så fall tjänsten via https://www.sveaskog.se/jobb/. Sveaskog eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning inom alla yrken i företaget.

Har du frågor? Kontakta platschef Ida-Maria Rigoll på 010-544 98 45 eller ida-maria.rigoll@sveaskog.se.

Fackliga kontaktpersoner är för GS-facket Kenneth Andersson, 010-544 98 91 eller kenneth.andersson@sveaskog.se.

Sök tjänsten senast den 3 september 2018.

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera