Annons

 i Notiser, Spinn

Nu börjar årets första SuperSizegäddor nappa i öppet vatten! Den här skönheten fångades av Emil Levinsson i helgen som gick. Så här berättar Emil själv…

– Dagen höll på att börja i katastrof! Vid rampen möttes av 4 cm is. En veckas rek och uppladdning åt skogen… Vi var redo att vända om bilen och ge upp dagen. Då kom det fram en riktig hjälte som gav oss ett tips om en ramp i närheten, där det eventuellt kunde vara isfritt. Vi chansade, rattade vidare och fick i båten.

– Vilket väder vi möttes av när vi åkte ut. Hela Vänern låg spegelblank och solen värmde på! Vi nötte samma grynna i en timme innan det klippte på något stort för mig, den lossnade och jag tappade det helt. En halvtimme senare högg det på igen ca 30 meter ifrån platsen där jag brände den första. Jag kommer ihåg att jag sa något i stil med “denna är mycket mindre, den behöver nog inte håvas”. När den väl kom upp till ytan skrek vi rakt ut, det visade sig vara en riktigt tjock dam! 128cm & 13,2 kg kärlek! Ett minne för livet! Läs mer här SuperSize!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera