Annons

 i Notiser, Spinn, Tävling

Ett tjugotal nya fiskar i Swedish Perch Open! Det fiskas för fullt just nu, på en vecka har vi godkänt drygt tjugo nya abborrar i Swedish Perch Open! På bilden ser vi Jimmy Dahlgren som fiskat riktigt bra den här helgen med tre nya fiskar, fem kvar till fullt papper!

Totalt har sex stycken personer nu ”fullt papper” och har börjat byta ut abborrar mot större. Sedan förra rapporten har vi fortfarande grymma Torbjörn Larsson i toppen med 485 cm, det är verkligen bra fiskat. Ny som tvåa är Marcus Löthgren som fiskat riktigt bra och stabilt, nu totalt 465 cm, tätt följd av Per Olsson på 464 cm.

Underifrån kommer en del abborrfiskare som sedan länge bevisat att dom kan sitt fiske! Se upp för Robert Klarström, just nu sjua men med en fisk kvar till fullt papper och inte minst Jens Byholm som fiskade galet bra under isperioden, just nu fyra. Nedan ser ni Andreas Nejstgaard med en riktigt vacker fisk, just nu 10:a på 309 cm med tre fiskar kvar att rapportera.

Välkomna alla nya abborrfiskare och ni som inte anmält er till SPERO, gör det!

Tävla mot dina kompisar och andra i Swedish Perch Open under vinter, vår, sommar och höst! Här koras Sveriges bästa abborrfiskare 2022! Förstapris är 10.000 kr kontant! Månadspriser till längsta fisk från Armada Tackle och 13 FISHING! Anmälan och regler finns här! Tidigare nyheter från tävlingen finns här.

Huvudsponsor Armada Tackle Sponsor 13FISHING

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!