Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Pure Fishing, världens största tillverkare och leverantör av högklassig sportfiskeutrustning är stolta över att presentera Pär Lindberg som ny Försäljningschef för sin svenska verksamhet. Pär tar över uppdraget från Olle Lidesjö som har valt att lämna sin tjänst för att pensionera sig efter trettiotvå hedersamma år i branschen.

Pär kommer att rapportera till John Henderson, Försäljningsdirektör – Storbritannien, Irland, Ryssland och Norden.

Hendersson kommenterar rekryteringen:

Pär blir en stor tillgång till teamet och vi är glada att välkomna honom in i en mycket spännande utvecklingsfas för Pure Fishing. Han för med sig en stor varumärkeskunskap och erfarenhet från branschen och är väl känd inom den Nordiska sportfiskehandeln. Våra varumärken är marknadsledande och uppskattas av sportfiskare runt om i Sverige och övriga världen. Vi fortsätter att bygga vidare på vårt team för att säkerställa att våra kunder har tillgång till vår breda och kompletta varumärkesportfölj. Jag vill speciellt passa på att tacka Olle som så dedikerat tagit Abu och Pure Fishing i Sverige till den höga nivå vi är i dag. När Olle njuter av sin lediga tid framöver kommer vi säkert att träffas då och då och ta en fisketur tillsammans i Blekinges gäddrika skärgård.”

Pär Lindberg kommer i sin nya roll ha tydligt fokus på tillväxt på marknaden och upprätthållande av affärsrelationer:

”Jag är mycket stolt över att ta över den nya rollen som Försäljningschef för Pure Fishing i Sverige. Olle Lidesjö och hans team har gjort ett fantastiskt fint arbete under årens lopp. Nu är jag full av energi att fortsätta utveckla företaget och försäljningen i samma goda anda.”

När Pure Fishing nu går in i det sista försäljningskvartalet 2017 kommer Olle att lämna över ansvaret till Pär under oktober månad. Pär börjar sin nya anställning den nionde oktober och Olle arbetar sin sista dag i denna roll den sista dagen i samma månad.  

Det svenska säljteamet kommer att arbeta som vanligt under övergångsperioden och supporta kunder och andra för fullt.


Pure Fishing, Inc. är en ledande, global leverantör av sportfiskeutrustning med en portfölj av varumärken som inkluderar Abu Garcia®, Berkley®, Chub ™, Fenwick®, Gulp! ®, Hardy, Grays ™, Hodgman® , Mitchell®, PENN®, Shakespeare®, SpiderWire®, Stren®, Trilene® och Ugly Stik®. Pure Fishing, Inc. är verksamt i 22 länder med en dedikerad verksamhet på 28 språk. Pure Fishing, Inc. är ett dotterbolag till Newell Brands. Ytterligare information finns på www.Newellbrands.com


Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!