Annons

 i Press/Reklam
Lowrance lanserar nytt revolutionerande ActiveTarget Live-ekolod! De bästa sportfiskarna intygar att det nya högupplösta Live-ekolodet från Lowrance är banbrytande!

Lowrance®, världsledande inom elektronik för sportfiske sedan 1957, presenterade idag lanseringen av det nya, högupplösta ActiveTarget™ Live-ekolodssystemet, som i realtid visar hur fisk rör sig i och runt strukturer när de reagerar på betet. Den här nya tekniken ger förstklassiga ekolodsfunktioner i realtid till det högupplösta HDS® LIVE Ultimate Fishing System samt HDS® Carbon och Lowrance nyligen lanserade Elite FS™-skärmar – vilket ger ActiveTarget Live-anslutningar med ett bredare utbud av skärmar och prissättningsalternativ. 

Med ActiveTarget Live visas högupplösta och detaljerade bilder av hur fisken rör sig i realtid. Med den här omedelbara återkopplingen kan sportfiskare justera tekniken för att få fiskarna att reagera och hugga, samt veta om det finns flera aktiva rovfiskar i området. 

Med tre vyalternativ kan ActiveTarget ställas in på lägena framåt, nedåt eller Scout™. Med vyerna framåt och nedåt kan fiskare spåra fisk framför eller under den aktiva ekolodsgivaren, och läget Scout™ ger en ultrabred, översiktsvy över struktur och fiskaktivitet framför givaren – perfekt för att hitta betesbollar och stora fiskstim. 

ActiveTarget är ett perfekt komplement för Lowrance Active Imaging™ 3-i-1-ekolod, som inkluderar extremt högupplösta SideScan- och DownScan Imaging™-vyer för att hitta olika strukturer, och utmärkt objektseparation för Lowrance CHIRP-ekolod. 

Det här ekolodet är otroligt. Det spelar ingen roll hur snabbt jag kör, hur snabbt jag flyttar trollingmotorn, det ger omedelbar feedback med en verklig bild av vad som pågår under vattenytan och jag behöver inte gissa. ~ Skeet Reese, Professional Bass Angler, tidigare BASS Angler of the Year och Bassmaster Classic Champion

Jag gillar verkligen att använda den. Jag tror att den kommer hjälpa mig att fånga en hel del fisk som jag förmodligen inte hade fångat utan den. ~ Jordan Lee, Professional Bass Angler, tidigare tvåfaldig Bassmaster Classic Champion och nuvarande Major League Fishing Points Champion

ActiveTarget Live-ekolod, komplett med Black Box-modul och givare kostar 21 290;- SEK (inklusive moms). Mer information om ActiveTarget, HDS LIVE, Elite FS eller hela sortimentet av Lowrance-produkter finns på www.lowrance.com.

 

Om Lowrance: Varumärket Lowrance® är helägt av Navico, Inc. Navico är ett privat, internationellt bolag som just nu är världens största marinelektronikbolag, och moderbolag åt de ledande varumärkena för marinelektronik: Lowrance, Simrad Yachting, B&G och C-MAP. Navico har ungefär 1 500 anställda globalt och distribution i fler än 100 länder över hela världen. www.navico.com

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera