Annons

 i Tävling

Förra veckan var återigen en riktigt spännande gäddfiskevecka, flera tävlingar gick av stapeln och gäddfolket var verkligen på G.

Först måste vi bara hylla tjejerna i tävlingen. Tre stycken är just nu med i Topp 20! En av dom, unga skickliga Mia Bagger, har anmält sin första plussare dessutom. Stort grattis!

Sen till något tråkigare. Idag har vi satt ner foten rejält när det gäller dåliga mätfoton, näbbar som inte ligger vid nollan, näbbar som kanske ligger vid nollan men fotot är så snett taget att det inte går att se, veckade mätverktyg mm.

Kan ett eller flera fel hittas har vi dragit av 3 cm för varje fel. Några fiskar har helt underkänts då det inte funnits någon möjlighet att se var mätverktyget börjar o slutar. Ett tips till alla er som inte har ett stopp på ert mätverktyg. Skaffa ett sådant så slipper ni avdrag.

Från och med nu och framöver kommer vi att granska alla fiskar på 100 cm och längre extra noggrant . Vi misstänker inte fusk vill vi understryka. Det här tar otroligt mycket av vår tid så snälla var noggranna när ni mäter och ta många bilder, för er egen skull! Läs mer här, kolla ställning mm.

//Fishy Tech

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera