Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Sportfiskeförlaget FishEco inleder samarbete med världens största sportfiskeapp, svenska Fishbrain. Idag har FishEco och Fishbrain kommit överens om ett samarbete som innebär att FishEco parallellt publicerar sitt dagliga nyhetsflöde på appen Fishbrain såväl som på sina egna kanaler.

Utöver det dagliga flödet av nyheter publiceras även artiklar från den digitala sportfisketidningen MagazineFishEco som ingår i sportfiskeförlaget.

– FishEco har länge planerat att bygga en egen nyhetsapp, med det här samarbetet får vi inte bara det vi länge önskat, en app. Vi får dessutom tillgång till Fishbrains över 14 miljoner användare och Fishbrains unika tekniska kunnande i den globala sportfiskevärlden säger Jan Olsson, grundare och chefredaktör FishEco & MagazineFishEco.

-Fishbrain handlar om att hjälpa sportfiskare att bli bättre sportfiskare. Att knyta ihop sportfiskevärlden och lära av varandra, dela kunskap och fångster. Att utöver detta också kunna erbjuda våra användare sportfiskenyheter i appen tror vi är ett bra sätt utveckla Fishbrain på säger Johan Attby, VD Fishbrain.

-Det här är sannolikt en milstolpe i vårt företags utveckling och innebär ytterligare trafik till våra olika produkter och plattformar likväl som det gynnar FishBrain avslutar Jan Olsson.

Vill du ta del av FishEcos nyhetsflöde via app och även utforska Fishbrains värld av bilder, fångster, artiklar och mycket annat laddar du ner Fishbrain gratis via länken nedan, finns även som premiumversion.

Ladda ner Fishbrain 

 

Fakta:

Sportfiskeförlaget FishEco har sedan 2010 försett Sverige med dagliga sportfiske, marina- och miljörelaterade nyheter. Sedan 2011 producerar man även ett av världens första digitala sportfiskemagasin. Till detta kommer filmproduktioner och livesändningar med sportfisketema.

Fishbrain är världens mest populära mobilapp, sociala nätverk och sociala handelsplattform för människor som älskar att fiska. Med 14 miljoner registrerade användare över hela världen bidrar appen, som är gratis att använda, till att skapa bästa möjliga fiskeupplevelse genom att ge alla – både nybörjare eller proffs – verktyg, insikter, support och fiskeredskap så de kan njuta av världens mest populär hobby. Appens interaktiva karta hjälper sportfiskare att hitta nya heta fiskeplatser och se vad andra personer fiskar, med vilket bete och exakt var. Med dessa samt andra funktioner som bland annat identifiering av fiskarter, marina kartor (tillhandahålls av C-MAP), prognoser och betesrekommendationer har Fishbrain blivit ett av de mest värdefulla och givande verktygen i fiskarens fiskelåda. Fishbrain värdesätter ansvarsfullt fiske, och stöder catch and release och hållbar fångst av fiskarter.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera