Annons

 i Press/Reklam

Varför fiskar vi? För fiske är en del av oss. Det är ett kall att uppleva och låta naturen kommunicera med oss. Det är skälet till att vi både känner avundsjuka och glädje när en båt på släp passerar oss eller att vi ser någon fiska. Vi känner med dem och deras förväntan.

Fishprep 
är en plats som för samman människor runt denna känsla. En plats för likasinnade att hitta och dela information, historier och minnen från den värld vi tycker så mycket om. Det är för att stilla ett behov, förbereda en fiskedag eller resa. För vår framgång som fiskare begränsas inte till upplevelsen i sig utan i glädjen av att dela den med andra.

Vi tror att din historia och kunskap inte bara är viktig för andra entusiaster, eller för att öppna ögonen för den som ännu inte fastnat. Vi tror att det är en viktig del i att skydda och bevara det vi älskar. För oss själva och för kommande generationer tror vi fisket har en viktig roll i att hålla naturen levande.

Fishprep är både ett hem och scen för fiskare. En plats där vi kan göra avtryck och bidra till en bättre framtid för fiske. Det är en plats att dokumentera våra upplevelser och fynd.

Tillsammans bygger vi en plats där alla kan lyckas. Vi erbjuder inte vattentäta råd för hur, var och med vad en fisk ska fångas: Det finns inte. Naturen är oberäknelig och i ständig
förändring. Det är därför vi aldrig tröttnar och vårt intresse växer.

Istället vill vi vara den plats där både fiskare, intresserade och föräldrar till unga kan hitta information som ger dem möjligheten att vara del av något fantastiskt. Fiske gör att vi känner oss hemma. Det är glädje, och gör att vi känner oss levande. Det spelar därför ingen roll var vi är. Finns det vatten så fiskar vi; fiskar vi så är vi hemma. Men kan vi inte fiska, då är Fishprep vårt andra hem. 

//Team Fishprep

Besök www.fishprep.com  och
registrera dig gratis för att ta del av alla funktioner. 

Mobilvänlig hemsida tillgänglig för alla.

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!