Annons

 i Press/Reklam

Fiska i underbara Mörrumsån? Det finns platser kvar på två av eventen under maj och juni! Både för nybörjaren och den mer rutinerade! Passa på att boka!!!

Det finns fortfarande några lediga platser kvar på paket Möt laxen i Mörrum den 27-30 maj & 3-6 juni. Här ingår det mesta man kan önska sig i form av boende, mat, guidning och fiskekort. Med lite tur en majlax-i-morrum

Säsongen har bara börjat, många går i tankarna att flugfiska lax med tvåhandsspö vill jag vilja lära mig. Nu kan du boka till vår populära kurs Flugfiskekurs Mörrumsån som går mellan 10-12 juni. Hur kastar man med ett tvåhandsspö? Hur lägger man upp en fiskestrategi? Vilka flugor linor ska man använd? Är det viktigt att ha kunskaper om laxens och havsöringens biologi? Med mera….. detta får du svar på och lära dig under flugfiskekursen. Klicka på länken för att läsa mer och för bokning.
boka-flugfiskekurs-morrumsan

För att alla våra paket skall kunna genomföras på ett säkert sätt under pågående pandemi har vi vidtaget ett antal åtgärder. Alla deltagare har sitt eget rum, handsprit finns att tillgå på varje rum. Alla måltider äter vi tillsammans gör vi med det avstånd som krävs av våra myndigheter. Munskydd kommer att finns på plats till den som önskar.

Alla deltagare kommer även att få en mindre behållare med handsprit som kan medföras. Vi kommer till största delen vistas utomhus förutom under måltiderna. Guiderna som finns med under paketens gång kommer att säkerställa att er vistelse blir så säker som möjligt. Paketen har dessutom fri avbokning

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera