Annons

 i Notiser, Press/Reklam

Fiska med Linus Skogh på Vänern! Ta chansen att få åka galet snabb båt som toppat över 70 knop och fiska stor gädda på Vänern med Linus Skogh! Auktionen gäller för 1-2 personer. Örnäs Camping bjuder på boendet för två dagar och Abu Garcia sponsrar med två stycken Beast Pro 802 XH 50-200g som är grymma allroundspön för vårfisket!

I båten finns det absolut bästa och värsta som Garmin kan erbjuda en sportfiskare. Vänern på våren vet vi alla är riktigt riktigt bra och för den som är sugen på de bästa förutsättningarna så finns de här. Linus är uppvuxen i Åmål och har fiskat där hela sitt liv. Det går såklart även att rikta in fisket på annat som gös eller varför inte testa livescope efter öring och lax på Vänern?

I båten är det all inclusive hela helgen och det bjuds på bland annat egenjagat rökt rådjur och öring från Vänern. Alla pengar går oavkortat till Barncancerfonden. Auktionen hittar du här!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera