Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Fiska med Mathias Holgersson och Jonatan Nellfors i Livlinan 2023! Tillsammans jagar ni efter Dalarnas riktigt stora gäddor!

Forskning är vägen framåt! Barncancerfondens vision är att alla som drabbas av barncancer ska leva – inte bara överleva. Vägen dit består av forskning, utbildning och samarbeten.

Barncancerfonden bildades 1982 och lade därmed grunden för att forskning inom barncancerområdet kunde utvecklas i Sverige. Nu har du/ni (1-2personer) chansen att bidra till framtida forskning. Även i år kommer jag och Mathias Holgersson ställa upp och stödja Livlinan 2023. En självklarhet för oss under året. Vi kommer båda två från cancerdrabbade familjer och lyfter på hatten för alla engagerade och driftiga människor som arbetar med och under livlinans aktioner.

Årets vinnare budar på en lite annorlunda upplevelse. Dalarna är känt för sina stora mytomspunna gäddor på både älv och sjö. Vi vill dela med oss av just den upplevelsen!
En heldag i jakten på en gigantisk gädda! Och vad passar bättre än att uppleva det i sen-höstens magiska färger 2024. Jakten kommer bli tuff! Och huggen få. Men i slutändan kan man bli rikligt belönad med en praktgädda från Dalarnas djupa skogar!

Självklart ingår som vanligt en liten goodie-bag med heta prylar från Rapala, lättare lunch på båten och garanterat en dag med mycket skratt där vi gör allt för att lära er tackla tuffa situationer på jakten efter stor gädda. Buda gör du på tradera!

”Ingen kan göra allt men alla kan göra något”

// Mathias Holgersson & Jonatan Nellfors

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera