Annons

 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Ny spännande auktion i Livlinan 2023! Fiska med Mikko Seppänen och Johan Pettersson! Det är bara att buda på!

– Det blir en heldag med fiske som vi förevigar för dig och max en polare, genom att samtidigt spela in en YouTube-film! Vi utlovar inte bara en heldag med brett dalmål och mycket garv, utan också mängder med fisketips och historier.

Upplägg

Vi fiskar abborre eller gädda. Tillsammans bestämmer vi ett datum under 2024 som passar alla och Mikko och Johan väljer ut ett passande vatten. Det enda ni behöver ta med er är ett glatt humör och infinna er på den plats som vi gemensamt bestämmer efter avslutad auktion.

Mikko och Johan står för fiskeutrustning, flytväst och mat. Häng med på en oförglömlig fiskedag där vi tillsammans skapar både minnen och en fantastisk YouTube-produktion!

Kort om dala-duon!

Mikko Seppänen: Vinnare av de legendariska Pike Fight-säsongerna 2018 samt 2019 och Sveriges kanske mest kompletta sportfiskare! Det är få personer i vårt avlånga land som besitter en sådan gedigen kunskap om predatorfiske som just Mikko.

Johan Pettersson: Mannen bakom Lurebox! Sveriges snabbast växande YouTube-kanal inom sportfiske. Han svingar både spön och kameror allt för att skapa både kul och intressant innehåll för alla oss som gillar fiske. Auktionen hittar du här!

Skitfiske!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera