Annons

interfiske-daiwa-p
 i Ettan, Notiser, Press/Reklam

Nu är det snart sista chansen att buda hem något speciellt hos Livlinan 2023! Vad sägs om att fiska storgädda på Vänern med Johan Wernersson! Johan, som bl a vann gädd-SM 2021, är fiskeguide på heltid och jobbar ihop med Ove Johansson, Rapalaproguide, på charterfiske.se

Johan erbjuder nu gäddfiske på Vänern hel dag med mat (grillad burgare) för 1-2 personer! Ni utgår från krokarna runt Mariestad/Laxhall/Otterbäcken.

En fantastisk dag på sjön i Johans Silver Shark BRX utlovas tillsammans med fina merch från Grundéns som Johan även är Prostaff/europa-ambassadör och tävlar för. Datum för genomförandet bestäms tillsammans med vinnaren. Auktionen hittar du här!

Detta och mycket annat hittar du på Livlinan 2023! Pengarna går oavkortat till barncancerfonden, stort tack till Tradera som stöttar Livlinan och inte tar ut några avgifter! I år är målet ”varje krona räknas” Vi vet att det är svåra tider… Vill du vara med och bidra? Skicka ett mail till livlinan! Här hittar du alla nya och kommande auktioner!

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera