Annons

 i Notiser

Nu är det dags för att gå på djupet och få en superintressant introduktion i vad som kan vara den bästa kombinationen av fiskespö och rulle för gäddfiske. Det är ju de konstanta frågorna: Vad börjar jag med? Vad är bästa fiskerullen? Vad är bästa fiskespöt? 

Vi upplever ofta att det i många diskussioner är svårt att få en neutral åsikt om hur just jag ska tänka. Några försöker trycka på sin egen uppfattning utan att jag blir klokare över varför jag skall göra mitt val. Köper man ABU så brukar man förespråka ABU före Daiwa och vice versa. Kan det vara så att Shimano gör bästa rullarna eller är det BFT som är de mest prisvärda?

Läs mer här -> Fiske für Alle

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!