Annons

 i Press/Reklam

Fiskelycka är boken för dig som gillar att både att fiska och att tillaga din fångst. Här får du en riktigt skön blandning av båda dessa intressen.

Boken är gjord av Henric Freudental, skribent på FiskeFeber, Joakim Lundblad, en av Sveriges bästa asiatiska kockar och Guiness-rekordhållare i sushi samt Patric Johansson, reklamjournalis. Boken kommer ut på Massolit Förlag under vecka 20 och kan köpas bland annat via Adlibris online och Akademibokhandeln.

Undertecknad har tjuvkikat som hastigast i boken och hittade direkt en riktigt skön känsla där suget efter både att fiska tex gös och att göra gös-sashimi direkt infann sig.

//Jan O FishEco

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!