Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Två månader kvar till säsongen startar den 27 mars, vi vet att nu börjar det krypa i fingrarna av fiskesug hos många. Att fiska på en premiär i Mörrumsån är en klassiker och ett fint sätt att starta lax och havsöringssäsongen på. Varför inte göra det tillsammans med oss under premiärhelgen. Det finns fortfarande kvar platser det populära fiskepaketet ” Fiskepremiär i Mörrumsån” 

På paketet finns det totalt 6 platser. För att detta ska kunna genomföras på ett säkert sätt under pågående pandemi har vi vidtaget ett antal åtgärder. Alla deltagare har sitt eget rum, handsprit finns att tillgå på varje rum. Alla måltider äter vi tillsammans gör vi med det avstånd som krävs av våra myndigheter. Munskydd kommer att finns på plats till den som önskar. Alla deltagare kommer även att få en mindre behållare med handsprit som kan medföras under hela helgen. Vi kommer till största delen vistas utomhus förutom under måltiderna. Guiderna som finns med under helgen kommer att säkerställa att er vistelse blir så säker som möjligt. Paket har dessutom fri avbokning.

Ni anländer redan dagen innan premiären. Vi äter en god middag tillsammans på Restaurang Kronolaxen under kvällen. Här blir det mycket snack om helgens fiske och en och annan mer eller mindre sann fiskehistoria. Trevligt är bara förnamnet på denna kväll.

Premiärdagen börjar vi med en lyxig frukost i Laxens Hus utställning med en panoramavy ut mot ån som utsikt. Klockan 09.00 skjuts det traditionsenliga kanonskottet som markerar att säsongen 2021 är i gång. Självklart får alla deltagarna i detta paket tillgång till ”dom bästa ställena” när skottet skjuts.

Ni fiskar tillsammans med guiderna under hela lördagen och söndagen. Det är framförallt utvandrande fisk vi fiskar på men det finns stora chanser att även fånga nystigen havsöring, framförallt på dom södra bitarna i ”poolområdet”

Vad ingår? Boende, fiskekort på samtliga av Kronolaxfiskets sträckor, alla måltider och fika, 2 guider bistår från morgon till kväll. Dessutom ser vi till att det blir en minnesvärd helg med många skratt och förhoppningsvis en fisk på kroken också. 

För bokning och mer information, klicka här

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med på vårt nyhetsbrev och få senaste nytt från oss på +FishEco.

Prenumerera nu »

You have Successfully Subscribed!