Annons

interfiske-daiwa-p
 i Notiser

Sportfiskarnas medarbetare Esbjörn Möllerström har tagit många stora gäddor, ofta på senhösten. Här berättar han om sin jakt på storgäddan och bjuder på sina fem bästa tips för att lyckas.

Min första gädda jag fångade var mindre än vobblern jag fiskade med. Kommer ihåg att jag fascinerat konstaterade att dessa rovdjur är glupska. Men det skulle dröja några år, innan jakten på de riktigt stora gäddorna tog fart. Jag började fiska gädda i små rinnande vatten.  Största gäddan vägde runt två kilo, men på ett UL-spö gav den en fin kamp….

Läs mer här -> Sportfiskarna

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!