Annons

interfiske-daiwa-p
 i Press/Reklam

Vi är stolta att presentera ett nytt svenskt sportfiskemärke, som för tillfället nischar sig innom lättare predatorfiske. Abborrfiske, gösfiske mm.

FKP-GEAR plockar fram och designar produkter för oss som älskar att fiska med lätta kolfiberspön, crankbaits, wobblers, jiggning, vertikalfiske och dropshot. Vi har arbetat hårt för att få fram rätt produkter till rätt priser då vårt främsta syfte INTE är att mata ut så mycket prylar som möjligt och konkurera med andra märken. Utan snarare att hitta eller designa de guldkornen som vi helt enkelt finner bäst och effektivast ute på vattnet.

FKP-GEAR omfattar
för tillfället skedlösa crankbaits, FKP-GEAR VibLure som är ett grymt abborrbete med sina 3 olika vibrationslägen, samt jiggar för dropshotfiske och taditionell jiggning i urläckra skimmrande pearlfärger.

Våra kolfiberspö i Draugen serien har fått sitt namn efter den mythologiske karraktären ute till havs vid namn Draugen, det är norskt och vår norske kameraman kallas för Draugen så det var helt klart ett givet namn för spöserien, här under illustrerat med airbrush av konstnären Karin Ohlsson.

Otroligt sköna spön att fiska bla. abborre med. Info videor som denna kan ses på samtliga produkter på www.fkpgear.com


Mer info, filmer, tävlingar med mera kommer löpande så håll dig uppdaterad genom att gilla vår facebook sajt där vi så småningom kommer att lotta ut spön och beten.

www.facebook.com/fkpgear

Ha en underbar fiskesommar

Ses ute på vattnet /FK Lubbe

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera

Custombaits

Buster Jerk LTD 4 små rätter!

Succefärgerna Fyra Små Rätter Buster Jerk! Du köper dom här! Vill du veta mer om dessa gäddmagneter klickar du här!

You have Successfully Subscribed!