Annons

 i Ettan, Mässor, Notiser

Då var en fantastisk Sportfiskemässa över för 2024. Det spekulerades en hel del kring besöksantalet i år innan mässan och ingen blev nog besviken över siffrorna.

Sportfiskemässan var utställarmässigt fullbokad och det blev även ett nytt rekord för Sportfiskemässans besökarantal både för enskild dag och totalt. Lördagen gav hela 9883 besökare och totalt  kom 16 487 personer till mässan under dessa tre dagar. Det tidigare rekordet var 15 513 besökare och sattes 2018. Sportfisket både engagerar och ökar kan man konstatera och stämningen under alla tre dagar var verkligen på topp.

För Livlinan var det också en succé. Ca 25 000 kr kan vi i år skicka vidare från dessa dagar, oavkortat, till Barncancerfonden tack vare de beten Westin skänkt och som designats av  Daniel Benites och Elias Narvelo samt Man Cave Baits som skänkte alla intäkter från sin betesförsäljning. Ett stort tack till Wollmars som köpte hela 50 beten på ett bräde och Thermoprodukter och Erik Peterson som köpte 20 på ett bräde och skänkte dessa i sin tur till barn och ungdomar. Återigen tack alla!

Alla som köpte något av oss under mässan är med i en utlottning där man får både bygga beten och fiska med Man Cave Baits och Livlinans Jakob Lindahl på Mälaren. Tack alla som kom förbi, pratade, köpte beten och på andra sätt gjorde våra dagar både roliga och intressanta. Vi ses såklart nästa år!

//Jan O & Jakob Lindahl

Alla fiskenyheter direkt till din mail? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Sportfiskeprylar

 

Annons

Sportfiskeprylar
Rekommenderade artiklar

Kommentera